Douchewanden

Douchewanden

We bieden je glas aan voor je badkamer dat de oppervlakte langdurig beschermd en corrosie en veroudering voorkomt. Daarom werken we uitsluitend met Guardian ShowerGuard-glas.

Glans die blijft

Gewoon douchewandglas kan je nog zo vaak poetsen, met de tijd verliest het toch zijn oorspronkelijke glans. Kalkhoudend water, hitte en zeep zorgen ervoor dat de oppervlakte verkleurt, vlekkerig of zelfs broos wordt. Zelfs de beste schoonmaakmiddelen doen meer kwaad dan goed.

ShowerGuard Glas is anders. Tijdens de productie is de oppervlakte al beschermd en verzegeld met een ionenlaag. Het gepatenteerde „Easy-to-clean" innovatie beschermt de oppervlakte langdurig en voorkomt corrosie en veroudering. Met de minste moeite ontstaat telkens weer de glans die u zag toen u uw ShowerGuard glas kocht.

Easy to clean

ShowerGuard glas is corrosiebestendig en onaantastbaar door de hardheid van het water. Zijn gepatenteerde "Easy-to-clean" oppervlakte beschermt het glas succesvol en dat gegarandeerd* 10 jaar lang. Anders dan bij bestaande oplossingen is bij ShowerGuard de bescherming tegen vuil en corrosie al in de beschermlaag geïntegreerd. Aangezien het vuil zich nergens aan kan hechten, blijft uw douchewandglas altijd als nieuw, ook na jaren douchegenot.

ShowerGuard is moeiteloos schoon te houden: een zachte doek of een vochtige spons gecombineerd met een normaal schoonmaakmiddel zijn ruim voldoende. Harde en schurende schoonmaakmiddelen of borstels zijn voor ShowerGuard onnodig en overbodig.

We zoeken samen met je naar een gepaste oplossing voor de inrichting van je douche. Uiteraard ben je steeds welkom voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.