Gelakt glas

Gelakt Glas

Nieuwe kleuren voor nieuwe trends.

Om onze kleuren af te stemmen op de nieuwe designtrends, bieden we je een gepaste oplossing aan die het glanzende Lacobel en het satijnachtige Matelac combineert. Het resultaat is vijf nieuwe kleuren. Kortom, een bron van inspiratie voor ontwerpers en architecten. In een trends ettend interieur gaan gladde texturen samen met glanzende oppervlakken die verrassende perspectieven opleveren. Zuivere zenruimten worden energie ingeblazen met levendige kleuraccenten.

Straal authenticiteit uit met levendige kleuren

Authenticiteit en traditie zijn sleutelwoorden in het hedendaags design. Ruwe materialen, houttexturen en handgemaakte voorwerpen worden kracht bijgezet door deuren in lakglas en glanzend oranje Lacobel tafelbladen. Het vibrerende, glanzende effect wordt gebalanceerd door de opake Matelac oppervlakken in authentiek antraciet.

Voeg pit en perspectief toe met contrasterende lakglasoppervlakken: donker en licht, glanzend en mat. De badkuip en de muren met hun glanzend pastelblauwe Lacobel zijn in perfecte harmonie met het natuurbruine wandpaneel van Matelac.

Maak van uw schuifdeuren een kunstwerk. Het contrast tussen de lichtbeige en donkerrode platen Lacobel creëert een kubistisch canvas dat de natuurlijke tinten en vormen van handgemaakte meubels en etnische stoffen weerspiegelen.

Creëer je eigen reflectie

Lakglas is een materiaal met vele facetten. Het inspireert zo vaak als het licht reflecteert. Het brengt diepgang, beweging en perspectief in uw kamer en voegt levendige stukjes kleur toe aan interieurs.

'Verscheidenheid' is een overheersende trend in hedendaags design: klassiek en modern, een synthese tussen innovatie en traditie, in een eerbetoon aan universele schoonheid. De pastelgroene Lacobel wandbekleding verleent een neoklassieke en tegelijk eenentwintigste eeuwse allure.

Ontdek nieuwe en verrassende mogelijkheden voor 'ton-sur-ton' designs. De gele Matelac deuren absorberen en strelen het licht met een satijnen zachtheid, terwijl de Lacobel bekleding beweging en diepte reflecteert in een warme gele tint die perfect aansluit bij de natuurlijke houten elementen. Lacobel en Matelac bieden de perfecte complementariteit om deze magie tot stand te brengen.