Pvc ramen

Download hier de folder over Zendowramen van Deceuninck.

Download hier de folder over Zendowramen van Deceuninck.

Download hier de folder over Zendowramen van Deceuninck.

Kies Voor PVC Ramen

Bij de keuze van je nieuwe ramen, komt er heel wat bij kijken. Met een aantal tips proberen we je wegwijs te maken en je te helpen bij het maken van een keuze.

Al onze PVC ramen worden vervaardigd op basis van PVC profielen van Deceuninck.

Dit biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van andere materialen.
Want we willen ons toch thuis goed voelen, beschut tegen anderen, maar ook lawaai, temperatuurschommelingen... Een echte thuis.

Isolatie

PVC heeft een erg hoge isolatiewaarde. Het betekent dus een financiële opsteker voor jou én het milieu. Door het gebruik van het vijfkamersysteem van Deceuninck krijg je gegarandeerd een uitstekende U-waarde. Bovendien is PVC van nature uit een warmte-isolerend materiaal. Dus minder stookkosten, een lagere energiefactuur en ook minder schadelijke CO2-uitstoot.

Prijs / kwaliteitsverhouding

PVC biedt in vergelijking met hout en aluminium de beste prijs / kwaliteitsverhouding. Rekening houdend met je investering, het rendement, de besparingen... zit je bij PVC dus meteen goed.

Afwerkingmogelijkheden

Het eigentijdse design van deze Deceuninck PVC ramen biedt je een enorme keuze aan kleuren en afwerkingen. Wedden dat het perfect past bij jouw stijl, of het nu gaat over nieuwbouw of renovatie? Bovendiendien is dit Deceuninck product van een onberispelijke kwaliteit én hoge duurzaamheid. Zo geniet je jarenlang nog van deze schoonheid met een minimum aan onderhoud.

In elk type raam is er een hoog rendements glas oplossing, en dit zonder breekwerk.

Duurzaam en onderhoudsvriendeljk

Wist je dat PVC ramen beter scoren dan hout of alumunium op vlak van energieverbruik en CO2 uitstoot? Of hadden we dit al eens gezegd?
Ook zijn PVC ramen niet onderhevig aan chemische of biologische invloeden (schimmels, verrotting, corrosie...)
Bovendien is PVC veel kleur-en vormvaster.
Onderhoud is dan ook overbodig.
Wist je trouwens dat PVC verscheidene malen gerecycleerd kan worden. Respect voor het milieu is dus meer dan een slogan.

Optimale water- en winddichtheid

Het heeft dus een uitstekende weer- en UV-bestendigheid. Door het gebruik van een verdiepte drainageruimte, een profieloverlapping van 9mm en een dubbele aanslag, heb je de sluitende garantie tegen alle weersomstandigheden.

Voor meer veiligheid

Om inbrekers te ontmoedigen worden deze profielen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet. Een compleet veilig raamelement vraagt natuurlijk ook bijkomende eisen naar beglazing toe. Inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze. Zendow is ook compatibel met alle types veiligheidsbeslag, vergrendeld op de 4 hoeken.